Slide background
Slide background
Slide background

Om LRC Entreprise

LRC Enterprise

LRC Enterprise bygger på 8 års konstant, positiv udvikling og erfaring. LRC Enterprise ejes og drives af Lasse Romby Christensen, som specielt har erfaring inden for enterprise og brolægning. Gennem årene har Lasse betjent en lang række gode, professionelle kunder, som er kommet igen og igen. Sammen med engagerede og kompetente medarbejdere danner det et stærkt fundament for firmaet. Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser her på hjemmesiden, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under "Kontakt" og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Hvad enten det drejer sig om terrasse, indkørsel, trapper, gravearbejde med maskiner, træfælding eller andet, står vi klar til at hjælpe.

Mission & vision

LRC Enterprise har gennem mange års erfaring specialiseret sig i enterprisearbejde til både privat og erhverv. De primære ekspertiseområder ligger i brolægning, terrasser, indkørsler, træfældning. gravearbejde med maskiner og meget mere. Udover dette er der stærkt fokus på at leve op til kundens forventninger ved at dække alle behov.

Visionen er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt og den bedste service. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første streg på tegnebrættet til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere et professionelt arbejde til vores kunder.

Om Os01
Om Os02
Om Os03
Om Os04
Om Os05
Om Os06